Laten we samenwerken

Stichting Leeuw

Bij Raion Design hebben we een enorme passie voor grote katachtigen, zoals leeuwen, tijgers, luipaarden en puma's. De naam ''Raion'' is zelfs afgeleid van het Japanse woord voor 'leeuw', wat onze diepe verbondenheid met deze prachtige dieren weerspiegelt. Het gaat niet alleen om ontwerpen voor ons; het gaat ook om het koesteren van deze fantastische wezens.

Telkens wanneer we aan een project werken, dragen we ons steentje bij door een percentage van onze inkomsten te schenken aan Stichting Leeuw. een organisatie die zich inzet voor de opvang van grote katachtigen in nood. Deze dieren kunnen variëren van oud-circusdieren tot katachtigen die door particulieren onder vaak slechte omstandigheden als huisdier zijn gehouden.
Stichting Leeuw biedt deze majestueuze wezens een veilige haven, verzorgt hen liefdevol en streeft ernaar hen, indien mogelijk, terug te brengen naar hun natuurlijke omgeving. Als terugkeer niet haalbaar is, zorgt de stichting ervoor dat ze een waardige oude dag beleven

Bovendien hebben we de bijzondere keuze gemaakt om twee leeuwen te adopteren. Maandelijks zorgen we liefdevol voor deze koninklijke huisgenoten, alsof het onze eigen harige vrienden zijn, maar dan groter en majestueuzer!

Remy en Cesar: Een Bijzonder Verhaal

Enkele jaren geleden hebben wij bij Raion Design ervoor gekozen om Remy en Cesar, twee prachtige leeuwen, te adopteren. Deze beslissing werd genomen uit liefde en toewijding aan het welzijn van deze majestueuze dieren.

Remy, aanvankelijk aangetroffen in een bench in een weiland in Nederland, bevindt zich nu in goede handen en verkeert in een gezonde toestand. In 2021 werd Remy gekoppeld aan Luna, een mooie, stoere leeuwin die Remy helpt om zijn ware leeuwenessentie te omarmen.

Cesar's reis begon als welp toen hij werd aangeschaft door een particulier in Polen. Uiteindelijk vond hij zijn weg naar Stichting Leeuw, waar hij samenleefde met leeuwin Elsa. In april 2022 namen Cesar en Elsa een volgende stap in hun avontuur en verhuisden ze naar The Lions Foundation in Zuid-Afrika.
Deze adoptiegeschiedenis vertelt niet alleen over onze betrokkenheid bij het behoud van wilde dieren, maar benadrukt ook de voortdurende inspanningen om een positieve impact te hebben op het leven van leeuwen die onze zorg en steun nodig hebben. Bij Raion Design zijn we trots op deze bijzondere verbinding en kijken we uit naar een toekomst waarin we samen met jou en Stichting Leeuw een verschil kunnen blijven maken.
Plan een gesprek in!

Hoe wij ons steentje bijdragen aan Stichting Leeuw.

Een percentage van elke voltooide opdracht wordt gedoneerd aan Stichting Leeuw.
Maandelijkse bijdrage voor de leeuwen Remy & Cesar.
Jaarlijks adoptiebezoek. 
Promotie van de stichting.

Meer informatie

Stichting Leeuw is gevestigd op Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna (Noord-Holland). Landgoed Hoenderdaell is een dierenpark waar veel aandacht wordt besteed aan het welzijn van de dieren. De verblijven worden op een zo natuurlijk mogelijke manier ingericht en de dieren hebben de ruimte. Zo ook bij Stichting Leeuw. De grote katachtigen hebben ieder binnen een eigen verblijf en overdag zijn ze vaak buiten te vinden. Hier kun je de dieren zien door kijkgaten, zodat ze zo min mogelijk gestoord worden.

Klanten waarderen ons met 

4.9 via Google

Hoor het rechtstreeks van degenen die de transformatie hebben beleefd. Deze dienstverleners namen de reis en zagen hun bedrijven groeien en bloeien dankzij onze unieke aanpak. Lees hun verhalen en ontdek hoe wij ook jouw onderneming kunnen helpen bloeien.
Begin vandaag!
ibo aza
ibo aza
2024-02-06
Binnen een zeer korte periode hebben zij een website voor mij in mekaar gezet. Er werd goed geluisterd naar mijn behoeften en verwachtingen. Het eindresultaat is zelfs boven mijn verwachtingen. Ik zou ze zeker aanraden!!
Mandy van den Hoek
Mandy van den Hoek
2024-01-15
Fijn bedrijf om mee te werken. Denkt mee en gaat door totdat de klant tevreden is 👍🏼
Niels Kloosterman (prodnello)
Niels Kloosterman (prodnello)
2024-01-07
Door stage te lopen bij Raion Design heb ik veel belangrijke zaken geleerd die essentieel zijn voor het bouwen van websites. Ook heb ik hier een vriendschap aan over gehouden door de fantastische werksfeer!
Ashwin Verhoeven
Ashwin Verhoeven
2023-11-28
Ik vond het super fijn hoe jullie me geholpen hebben, ik heb er veel van geleerd en heb er veel van opgestoken!
Trinity V
Trinity V
2023-11-28
Workshop van raion design is heel interessant. Veel geleerd in korte tijd. Zeker aan te raden!
christiano van den top
christiano van den top
2023-11-28
Ze zijn echt professionele designers en weten wat ze zeggen!
luc de jong
luc de jong
2023-11-15
Top bedrijf, zeer nette website!
Sublime events
Sublime events
2023-11-05
Geweldig bedrijf! Ze hebben me echt geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe website voor onze evenementen.
psn winston
psn winston
2023-11-04
De website die Raion design voor me heeft gemaakt, is perfect. Geweldig team, geweldige resultaten!
bdbsj jdjd
bdbsj jdjd
2023-11-04
Raion design heeft een geweldige website voor me gebouwd. Ze begrepen mijn behoeften, leverden snel en zorgden voor een prachtig ontwerp. Ik ben erg blij met hun diensten!
De Steiger 28
1351 AB Almere
Tell : +31681929389
info@raion-design.com
KVK : 70698945
BTWnr : NL858426390B01
Sitemap

Branding

Webdesign

Marketing

Onderhoud

Educatie

Copyright 2017 - 2024 Raion design
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram