Experts in Krachtig Webdesign

Over Raion design

Raion design is een webdesignbureau welke is opgericht In 2017 door Winston Holguin & Stefan Mulder en is gevestigd in Nederland te Almere. Het woord Raion betekent in het Japans leeuw. Wij hebben hiervoor gekozen omdat de leeuw onder meer staat voor kracht, bescherming en wijsheid. Zo is onze slogan ontstaan ”Wij maken uw ontwerp zo sterk als een leeuw”.

Bij Raion design delen wij de liefde voor het vak door middel van onze unieke creaties. Of het nou gaat om een website of een logo … wij kunnen jou helpen met alle grafische diensten. Wij staan voor snelheid, vertrouwen, en kwaliteit door middel van een gestructureerde aanpak

Missie

Onze missie is het bieden van hoogwaardige creatieve creaties. Van advies geven, tot creëren en optimaliseren.  Wij denken altijd in oplossingen en behalen het gewenste resultaat. 

Visie

Eén van onze krachten is dat wij zeker niet bang zijn voor nieuwe uitdagingen. Wij zijn altijd bereid voor het verleggen van grenzen. Wij geloven dat een goede en vertrouwde samenwerking met de klant de sleutel tot succes is

Gezichten van Raion design

Winston Holguin

 Creative director / Founder

Stefan Mulder

 Creative director / Founder

Dimitri de Jong

Ontwikkelaar

Petar Božović

Ontwikkelaar

Melissa Peters

Grafisch ontwerper

Benjamin Biekman

Grafisch ontwerper

Chloé Habonimana

Grafisch ontwerper

Onze aanpak

Elk project starten wij met een voorstel gebaseerd op jouw wensen en vervolgens werken wij het stap voor stap uit.
Uiteindelijk kan er een keuze worden gemaakt met eventuele aanpassingen.
Als beide partijen volledig tevreden zijn word de factuur verstuurd.
Na ontvangst van de betaling wordt het gewenste ontwerp online gezet of digitaal toegestuurd in verschillende bestanden en formaten.

Klanten aan het woord

Mkhitar Ghazaryan
Mkhitar Ghazaryan
2023-02-20
Graag wil ik alle nieuwe mensen deze bedrijf aanbevelen. Ik ben sinds paar maandagen bezig met ze en ben zeer tevreden van alles tot nu toe. Groet, Mkhitar
Geovanny Godinez
Geovanny Godinez
2022-08-10
Goede service en altijd oprecht!
Vince Sivan
Vince Sivan
2022-08-04
Professioneel team met duidelijke communicatie en perfect aansluitende webdesign!
Quinten Verf
Quinten Verf
2022-08-04
nog nooit zo goed geholpen bij het maken van een website. Ik vroeg wat ik ongeveer wilde en ze regelde het voor me.
Daan Swart
Daan Swart
2022-08-04
Super bedrijf!

Stichting Leeuw

stichtingleeuw.nl
Raion design steunt Stichting Leeuw bij elke opdracht die wij afronden doneren wij een percentage naar de stichting.  Bovendien hebben wij 2 prachtige leeuwen geadopteerd Cesar & Remy. 

Stichting leeuw is een opvangcentrum met als doel het opvangen van grote katachtigen in nood. Als het mogelijk is , is de opvang tijdelijk en worden de dieren voorbereid op terugkeer naar hun land van herkomst. 

De dieren die opgevangen worden, komen bijvoorbeeld van particulieren of zijn oud-circusdieren. Door nieuwe wet- en regelgeving mogen roofdieren in steeds minder landen optreden. Voor leeuwen en tijgers is daarom vaak geen plaats meer. Hun eigenaren zoeken dan een plek waar ze van een goede oude dag kunnen genieten. Stichting Leeuw is zo’n plek.
Bekijk onze leeuwen

Wij werken o.a voor

Copyright 2023 Raion design
×

Laten we chatten!
Hoe kunnen we u vandaag helpen?

×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram