Laten we samenwerken
Geselecteerd als een van de top 3 beste webdesigners in Almere.

Een Unieke Webshopervaring!

Wil je een webshop die echt indruk maakt? Bij ons ben je aan het juiste adres voor een webshop op maat. We bouwen webshops volledig afgestemd op jouw wensen en wat jouw klanten nodig hebben. Net als bij onze andere projecten, volgen we ook bij het ontwikkelen van een webshop onze vertrouwde aanpak. We kijken naar de strategie, het design, de ontwikkeling en de optimalisatie. Met heel wat succesvolle webshops op ons cv, is Raion design de ideale partner voor het ontwikkelen van jouw webshop.

Begin vandaag!

Woocommerce

Wordpress webshop

Op maat

Jouw idee tot realiteit

Shopify

Platform voor de webshops

Waarom zou je kiezen voor een webshop?

Onze webshops worden vrijwel allemaal opgeleverd in het gebruiksvriendelijke CMS WordPress, waardoor je profiteert van eindeloze mogelijkheden en een betrouwbare, goed beveiligde site. Zowel onze webshops als websites zijn geoptimaliseerd voor een optimale gebruikerservaring (UX en UI) en klaar om hoog te scoren in zoekmachines. Wij begrijpen maar al te goed dat het uiteindelijke doel van jouw webshop is om winstgevend te zijn. Daarom raden we aan de ontwikkeling van je webshop professioneel aan ons uit te besteden.
Ook zijn alle webshops die wij maken responsief en geschikt voor ieder scherm. Mobielvriendelijke webshops zijn tegenwoordig onmisbaar voor elke organisatie. Niet alleen is het cruciaal voor de gebruikerservaring, maar het heeft ook aanzienlijke invloed op de vindbaarheid in zoekmachines. Een responsive webshop, die geoptimaliseerd is voor alle apparaten, wordt hoog gewaardeerd door Google, dat zich al geruime tijd richt op een aparte mobiele index. Bovendien winkelt het merendeel van je klanten via hun mobiele apparaten. Het is daarom essentieel om te voldoen aan de behoeften van mobiele internetgebruikers

Websites waar we trots op zijn!

Droom je van een eigen webshop? Wij helpen je graag bij het verwezenlijken van die droom!

Webshop laten maken

hello world!

Petar

Ontwikkelaar

Wij werken o.a voor

Bekijk alle klanten >
GGD samenwerkign met Raion design
Erasmus samenwerking met Raion design
rijksoverheid samenwerking met Raion design
OLYMPIC HOTEL
WSBC EUROPE
De nieuwe biblotheek samenwerking met Raion design
Gemeente Amsterdam samenwerking met Raion design
ROC van Flevoland samenwerking met Raion design

1. Kick-off

In dit gezellige startgesprek bespreken we jouw wensen en concrete online doelen. Dit vormt de basis voor alles wat we gaan doen. En je kunt altijd bijsturen als dat nodig is, we houden de lijntjes kort!

2. Webshop

Duik in een webshop design dat echt opvalt. Creëer ruimte voor alle essentiële elementen die jouw online winkel nodig heeft. Laat ons een op maat gemaakte webshop voor je bouwen.

3. Ontwikkeling

Laat ons de technische aspecten van jouw webshop regelen. Geen gedoe over de technische details; wij zorgen ervoor dat jouw webshop soepel en snel werkt, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van jouw online winkel.

4. Oplevering

Voilà, hier is je werkende website! Je kunt er meteen gebruik van maken, zelfs zonder technische kennis. We hebben gezorgd voor een gebruiksvriendelijk geheel.

5. Optimalisatie

We blijven betrokken, ook na de oplevering. Dus als het sneller, beter of overtuigender kan, dan horen we het graag. We spotten trends, brengen je op de hoogte en gaan er met plezier mee aan de slag!

Voorkeur om een webshop per maand te betalen in plaats van in één keer?

Ontdek nu het gemak van websites per maand betalen! Geniet van de vrijheid en flexibiliteit om jouw droomwebsite te realiseren zonder grote eenmalige investeringen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met jouw online avontuur!

Waarom zou je kiezen voor een webshop?

Een webshop kiezen vergroot je marktbereik, verbetert merkzichtbaarheid en biedt gemak voor zowel jou als klanten. Het 24/7 beschikbaar zijn, geautomatiseerde processen en kosteneffectiviteit maken e-commerce een krachtige keuze voor bedrijfsgroei.

Met een webshop kun je een veel breder publiek bereiken, ongeacht geografische locatie. Potentiële klanten kunnen 24/7 toegang krijgen tot je producten of diensten.

In vergelijking met fysieke winkels zijn de operationele kosten van een webshop vaak lager. Dit omvat bijvoorbeeld lagere huurkosten en minder personeelsvereisten.

In de huidige digitale tijdperk vertrouwen consumenten steeds meer op online aankopen. Het hebben van een webshop geeft je bedrijf geloofwaardigheid en betrouwbaarheid.

Klanten waarderen ons met 

4.9 via Google

Hoor het rechtstreeks van degenen die de transformatie hebben beleefd. Deze dienstverleners namen de reis en zagen hun bedrijven groeien en bloeien dankzij onze unieke aanpak. Lees hun verhalen en ontdek hoe wij ook jouw onderneming kunnen helpen bloeien.
Begin vandaag!
ibo aza
ibo aza
2024-02-06
Binnen een zeer korte periode hebben zij een website voor mij in mekaar gezet. Er werd goed geluisterd naar mijn behoeften en verwachtingen. Het eindresultaat is zelfs boven mijn verwachtingen. Ik zou ze zeker aanraden!!
Mandy van den Hoek
Mandy van den Hoek
2024-01-15
Fijn bedrijf om mee te werken. Denkt mee en gaat door totdat de klant tevreden is 👍🏼
Niels Kloosterman (prodnello)
Niels Kloosterman (prodnello)
2024-01-07
Door stage te lopen bij Raion Design heb ik veel belangrijke zaken geleerd die essentieel zijn voor het bouwen van websites. Ook heb ik hier een vriendschap aan over gehouden door de fantastische werksfeer!
Ashwin Verhoeven
Ashwin Verhoeven
2023-11-28
Ik vond het super fijn hoe jullie me geholpen hebben, ik heb er veel van geleerd en heb er veel van opgestoken!
Trinity V
Trinity V
2023-11-28
Workshop van raion design is heel interessant. Veel geleerd in korte tijd. Zeker aan te raden!
christiano van den top
christiano van den top
2023-11-28
Ze zijn echt professionele designers en weten wat ze zeggen!
luc de jong
luc de jong
2023-11-15
Top bedrijf, zeer nette website!
Sublime events
Sublime events
2023-11-05
Geweldig bedrijf! Ze hebben me echt geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe website voor onze evenementen.
psn winston
psn winston
2023-11-04
De website die Raion design voor me heeft gemaakt, is perfect. Geweldig team, geweldige resultaten!
bdbsj jdjd
bdbsj jdjd
2023-11-04
Raion design heeft een geweldige website voor me gebouwd. Ze begrepen mijn behoeften, leverden snel en zorgden voor een prachtig ontwerp. Ik ben erg blij met hun diensten!
De Steiger 28
1351 AB Almere
Tell : +31681929389
info@raion-design.com
KVK : 70698945
BTWnr : NL858426390B01
Sitemap

Branding

Webdesign

Marketing

Onderhoud

Educatie

Copyright 2017 - 2024 Raion design
chevron-down
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram