Laten we samenwerken
  • UI design van worldwide pension
  • UI design van Koepel district
  • UI design van Alarmed
  • BECC2023
Geselecteerd als een van de top 3 beste webdesigners in Almere.

Het pad naar verbluffende UI & UX ervaringen

UI Design (User Interface):
Dit gaat over het uiterlijk van de dingen. We zorgen ervoor dat wanneer je een app gebruikt of een website bezoekt, alles er niet alleen goed uitziet, maar ook makkelijk te begrijpen is. Knoppen, kleuren, lettertypen - we laten alles samenwerken, zodat het er mooi en gebruiksvriendelijk uitziet.

UX Design (User Experience):
Hier gaat het om hoe je je voelt wanneer je met iets digitaals in aanraking komt. We willen dat het soepel verloopt, als een goed geleid avontuur. Denk aan een goed bewegwijzerde weg: je weet waar je naartoe gaat en het voelt natuurlijk aan. Dat is wat we doen voor jouw digitale reis.

Begin vandaag!

Webdesign

Ontwerp van een website of webshop

App design

Ontwerp voor een app

Software design

Ontwerp voor een op maat gemaakte software idee

Wij werken o.a voor

Bekijk alle klanten >
GGD samenwerkign met Raion design
Erasmus samenwerking met Raion design
rijksoverheid samenwerking met Raion design
OLYMPIC HOTEL
WSBC EUROPE
De nieuwe biblotheek samenwerking met Raion design
Gemeente Amsterdam samenwerking met Raion design
ROC van Flevoland samenwerking met Raion design

1. Kick-off

We beginnen met luisteren. Wat zijn jouw doelen? Wie zijn je gebruikers? We willen jouw verhaal begrijpen, het fundament leggen.

2. User experience (UX)

Daarna duiken we in de wereld van jouw gebruikers. Hoe denken ze? Wat willen ze? We verkennen hun behoeften en verwachtingen, zodat we weten voor wie we ontwerpen.

3. User interface (UI)

Op basis van wat we hebben geleerd, gaan we schetsen en ontwerpen. Het gaat niet alleen om hoe het eruit ziet, maar ook om hoe het voelt en functioneert. We creëren de blauwdruk voor jouw digitale ervaring.

4. Feedback

Jouw feedback is waardevol. We betrekken je bij het proces en passen aan volgens jouw suggesties, zodat het ontwerp aansluit bij jouw visie en de behoeften van gebruikers.

5. Aanpassen & Testen

We streven naar perfectie. We testen het ontwerp, kijken hoe gebruikers ermee omgaan en verfijnen het waar nodig. Het is als het bijschaven van een kunstwerk totdat het helemaal klopt.

6. Oplevering

Zodra alles is geoptimaliseerd en jij tevreden bent, is het tijd voor de lancering. Maar we blijven niet achterover leunen - we blijven beschikbaar voor ondersteuning en aanpassingen, mocht dat nodig zijn.

UI / UX ontwerp laten maken? Wij helpen je graag verder

UI Design

hello world!

Stefan Mulder

Creative director

Waarom UI / UX ontwerp laten maken?

Het laten maken van UI/UX-ontwerp is cruciaal voor een positieve gebruikerservaring. Een doordacht ontwerp verbetert de toegankelijkheid, functionaliteit en esthetiek van je digitale product. Dit resulteert in tevreden gebruikers, hogere conversies en een versterkte merkperceptie. Kort gezegd zorgt een goed UI/UX-ontwerp voor een effectieve en plezierige interactie tussen gebruikers en je digitale product, wat essentieel is voor succes.

Een goed UI/UX ontwerp is gericht op de gebruiker. Het zorgt ervoor dat de interactie met een website, app of product intuïtief en plezierig is, wat de tevredenheid van gebruikers vergroot.

Een doordacht ontwerp optimaliseert gebruikersstromen en maakt het gemakkelijk voor gebruikers om hun doelen te bereiken. Dit kan leiden tot een hogere conversie van bezoekers naar klanten of gebruikers die gewenste acties ondernemen.

Het investeren in UI/UX Design in de vroege stadia van een project kan op lange termijn kosten besparen. Door gebruikersproblemen vroegtijdig aan te pakken, wordt de noodzaak van latere herontwerpen verminderd.

Klanten waarderen ons met 

4.9 via Google

Hoor het rechtstreeks van degenen die de transformatie hebben beleefd. Deze dienstverleners namen de reis en zagen hun bedrijven groeien en bloeien dankzij onze unieke aanpak. Lees hun verhalen en ontdek hoe wij ook jouw onderneming kunnen helpen bloeien.
Begin vandaag!
ibo aza
ibo aza
2024-02-06
Binnen een zeer korte periode hebben zij een website voor mij in mekaar gezet. Er werd goed geluisterd naar mijn behoeften en verwachtingen. Het eindresultaat is zelfs boven mijn verwachtingen. Ik zou ze zeker aanraden!!
Mandy van den Hoek
Mandy van den Hoek
2024-01-15
Fijn bedrijf om mee te werken. Denkt mee en gaat door totdat de klant tevreden is 👍🏼
Niels Kloosterman (prodnello)
Niels Kloosterman (prodnello)
2024-01-07
Door stage te lopen bij Raion Design heb ik veel belangrijke zaken geleerd die essentieel zijn voor het bouwen van websites. Ook heb ik hier een vriendschap aan over gehouden door de fantastische werksfeer!
Ashwin Verhoeven
Ashwin Verhoeven
2023-11-28
Ik vond het super fijn hoe jullie me geholpen hebben, ik heb er veel van geleerd en heb er veel van opgestoken!
Trinity V
Trinity V
2023-11-28
Workshop van raion design is heel interessant. Veel geleerd in korte tijd. Zeker aan te raden!
christiano van den top
christiano van den top
2023-11-28
Ze zijn echt professionele designers en weten wat ze zeggen!
luc de jong
luc de jong
2023-11-15
Top bedrijf, zeer nette website!
Sublime events
Sublime events
2023-11-05
Geweldig bedrijf! Ze hebben me echt geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe website voor onze evenementen.
psn winston
psn winston
2023-11-04
De website die Raion design voor me heeft gemaakt, is perfect. Geweldig team, geweldige resultaten!
bdbsj jdjd
bdbsj jdjd
2023-11-04
Raion design heeft een geweldige website voor me gebouwd. Ze begrepen mijn behoeften, leverden snel en zorgden voor een prachtig ontwerp. Ik ben erg blij met hun diensten!
De Steiger 28
1351 AB Almere
Tell : +31681929389
info@raion-design.com
KVK : 70698945
BTWnr : NL858426390B01
Sitemap

Branding

Webdesign

Marketing

Onderhoud

Educatie

Copyright 2017 - 2024 Raion design
chevron-down
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram