Laten we samenwerken

Inspirerende workshops voor persoonlijke groei en succes

Bij Raion Design zien we kennisdeling als de motor voor voortdurende groei. Onze workshops en webinars bieden een boeiende leerervaring, waarbij we inzichten delen over webdesign, ondernemerschap en kunstmatige intelligentie. Of je nu geïnteresseerd bent in de laatste webdesigntrends, ondernemerschapsfundamenten wilt begrijpen of de wereld van kunstmatige intelligentie wilt verkennen, onze educatieve initiatieven zijn interactief en afgestemd op verschillende niveaus en behoeften. Leer met Raion Design en ontdek de kracht van kennis voor groei en innovatie.

Ontdek de Werelden van Webdesign en Ondernemerschap met Raion Design

Bij Raion Design zijn we trots om onze passie voor kennisdeling te uiten door inspirerende workshops te organiseren in diverse gemeenschappen, waaronder wellicht binnen de vertrouwde muren van de nieuwe bibliotheek van Almere. Onze workshops richten zich op twee belangrijke pijlers: het fascinerende domein van webdesign en de essentiële stappen om een onderneming te starten.

In het verleden hebben we met enthousiasme workshops verzorgd die gericht waren op het betrekken van jonge geesten. Kinderen werden geleid door creatieve sessies waarin ze ontdekten hoe ze hun tekeningen tot leven konden brengen, wat een mix van technologie, verbeelding en spelplezier met zich meebracht.

Enthusiast om je in te schrijven voor een workshop of webinar? Neem contact met ons op

Workshops / webinars 

hello world!

Winston & Stefan

Sprekers

Workshops / webinars 

Dompel jezelf onder in de wereld van website-design en ondernemerschap met onze boeiende workshops en webinars. Leer stap voor stap hoe je een website kunt maken en vormgeven, of ontdek de essentiële stappen om met vertrouwen aan je eigen start-up te beginnen.

Raion Design biedt een scala aan workshops, waaronder webdesign, ondernemerschap en kunstmatige intelligentie. Of je nu geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van digitale vaardigheden, het opstarten van een bedrijf of het verkennen van de mogelijkheden van AI, we hebben iets voor iedereen.

Meestal bestaan onze workshops uit 4 sessies van elk 60 minuten, maar het is goed om te weten dat de exacte tijden kunnen variëren, afhankelijk van het specifieke onderwerp en de inhoud van de workshop of webinar. Neem gerust contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie over de planning van de sessies en ontdek hoe je kunt deelnemen aan deze boeiende leerervaringen met Raion Design.

Absoluut! Onze workshops zijn toegankelijk voor deelnemers van alle niveaus, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt. We richten ons op een inclusieve leeromgeving waar iedereen kan groeien en nieuwe vaardigheden kan ontwikkelen.

Klanten warderen ons met 

4.9 via Google

Hoor het rechtstreeks van degenen die de transformatie hebben beleefd. Deze dienstverleners namen de reis en zagen hun bedrijven groeien en bloeien dankzij onze unieke aanpak. Lees hun verhalen en ontdek hoe wij ook jouw onderneming kunnen helpen bloeien.
Begin vandaag!
Somar Mousa
Somar Mousa
23/04/2024
Raion design de beste , snelste betrouwbare service op het gebied van websites opzetten. Echt een aanrader en zeer klantvriendelijk! Groet, PCE Group B .V Amsterdam!
GamesMetRick
GamesMetRick
21/03/2024
Erg leuk en fantastisch bedrijf, snel en effieciënt gewerkt en ben vooral blij met het contact tussen ons
Stéphano van Beek
Stéphano van Beek
21/03/2024
Raion design is fantastisch! Ik had specifieke eisen voor mijn website en ze werden snel en efficiënt afgehandeld. Geweldige service!"
Lisa Wijnands
Lisa Wijnands
21/03/2024
Heel erg blij met het team van Raion Design.
Lucas Franken
Lucas Franken
21/03/2024
het is een heel fijn bedrijf. ze hebben goede klanten service en maken mooie websites.
Floriana Blumenau
Floriana Blumenau
21/03/2024
The best !!!
Alexandra Teunis
Alexandra Teunis
20/03/2024
Het zijn echt toppers ze denken met je mee bieden ook ideeën aan zijn super creatief echt een top bedrijf
Flora Wilhelminah
Flora Wilhelminah
20/03/2024
Op alle aspecten de beste website design bedrijf. Super team & hebben mij en mijn partner enorm goed geholpen met het creëren van een geweldige website. Echt kwaliteit 🤩!
De Steiger 28
1351 AB Almere
Tell : +31681929389
info@raion-design.com
KVK : 70698945
BTWnr : NL858426390B01
Sitemap

Branding

Webdesign

Marketing

Onderhoud

Educatie

Copyright 2017 - 2024 Raion design
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram