Laten we samenwerken

Inspirerende workshops voor persoonlijke groei en succes

Bij Raion Design zien we kennisdeling als de motor voor voortdurende groei. Onze workshops en webinars bieden een boeiende leerervaring, waarbij we inzichten delen over webdesign, ondernemerschap en kunstmatige intelligentie. Of je nu geïnteresseerd bent in de laatste webdesigntrends, ondernemerschapsfundamenten wilt begrijpen of de wereld van kunstmatige intelligentie wilt verkennen, onze educatieve initiatieven zijn interactief en afgestemd op verschillende niveaus en behoeften. Leer met Raion Design en ontdek de kracht van kennis voor groei en innovatie.

Ontdek de Werelden van Webdesign en Ondernemerschap met Raion Design

Bij Raion Design zijn we trots om onze passie voor kennisdeling te uiten door inspirerende workshops te organiseren in diverse gemeenschappen, waaronder wellicht binnen de vertrouwde muren van de nieuwe bibliotheek van Almere. Onze workshops richten zich op twee belangrijke pijlers: het fascinerende domein van webdesign en de essentiële stappen om een onderneming te starten.

In het verleden hebben we met enthousiasme workshops verzorgd die gericht waren op het betrekken van jonge geesten. Kinderen werden geleid door creatieve sessies waarin ze ontdekten hoe ze hun tekeningen tot leven konden brengen, wat een mix van technologie, verbeelding en spelplezier met zich meebracht.

Enthusiast om je in te schrijven voor een workshop of webinar? Neem contact met ons op

Workshops / webinars 

hello world!

Winston & Stefan

Sprekers

Workshops / webinars 

Dompel jezelf onder in de wereld van website-design en ondernemerschap met onze boeiende workshops en webinars. Leer stap voor stap hoe je een website kunt maken en vormgeven, of ontdek de essentiële stappen om met vertrouwen aan je eigen start-up te beginnen.

Raion Design biedt een scala aan workshops, waaronder webdesign, ondernemerschap en kunstmatige intelligentie. Of je nu geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van digitale vaardigheden, het opstarten van een bedrijf of het verkennen van de mogelijkheden van AI, we hebben iets voor iedereen.

Meestal bestaan onze workshops uit 4 sessies van elk 60 minuten, maar het is goed om te weten dat de exacte tijden kunnen variëren, afhankelijk van het specifieke onderwerp en de inhoud van de workshop of webinar. Neem gerust contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie over de planning van de sessies en ontdek hoe je kunt deelnemen aan deze boeiende leerervaringen met Raion Design.

Absoluut! Onze workshops zijn toegankelijk voor deelnemers van alle niveaus, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt. We richten ons op een inclusieve leeromgeving waar iedereen kan groeien en nieuwe vaardigheden kan ontwikkelen.

Klanten warderen ons met 

4.9 via Google

Hoor het rechtstreeks van degenen die de transformatie hebben beleefd. Deze dienstverleners namen de reis en zagen hun bedrijven groeien en bloeien dankzij onze unieke aanpak. Lees hun verhalen en ontdek hoe wij ook jouw onderneming kunnen helpen bloeien.
Begin vandaag!
ibo aza
ibo aza
2024-02-06
Binnen een zeer korte periode hebben zij een website voor mij in mekaar gezet. Er werd goed geluisterd naar mijn behoeften en verwachtingen. Het eindresultaat is zelfs boven mijn verwachtingen. Ik zou ze zeker aanraden!!
Mandy van den Hoek
Mandy van den Hoek
2024-01-15
Fijn bedrijf om mee te werken. Denkt mee en gaat door totdat de klant tevreden is 👍🏼
Niels Kloosterman (prodnello)
Niels Kloosterman (prodnello)
2024-01-07
Door stage te lopen bij Raion Design heb ik veel belangrijke zaken geleerd die essentieel zijn voor het bouwen van websites. Ook heb ik hier een vriendschap aan over gehouden door de fantastische werksfeer!
Ashwin Verhoeven
Ashwin Verhoeven
2023-11-28
Ik vond het super fijn hoe jullie me geholpen hebben, ik heb er veel van geleerd en heb er veel van opgestoken!
Trinity V
Trinity V
2023-11-28
Workshop van raion design is heel interessant. Veel geleerd in korte tijd. Zeker aan te raden!
christiano van den top
christiano van den top
2023-11-28
Ze zijn echt professionele designers en weten wat ze zeggen!
luc de jong
luc de jong
2023-11-15
Top bedrijf, zeer nette website!
Sublime events
Sublime events
2023-11-05
Geweldig bedrijf! Ze hebben me echt geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe website voor onze evenementen.
psn winston
psn winston
2023-11-04
De website die Raion design voor me heeft gemaakt, is perfect. Geweldig team, geweldige resultaten!
bdbsj jdjd
bdbsj jdjd
2023-11-04
Raion design heeft een geweldige website voor me gebouwd. Ze begrepen mijn behoeften, leverden snel en zorgden voor een prachtig ontwerp. Ik ben erg blij met hun diensten!
De Steiger 28
1351 AB Almere
Tell : +31681929389
info@raion-design.com
KVK : 70698945
BTWnr : NL858426390B01
Sitemap

Branding

Webdesign

Marketing

Onderhoud

Educatie

Copyright 2017 - 2024 Raion design
chevron-down
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram