4.9

Website laten maken

GRATIS logo  + 1 maand onderhoud T.W.V €320
Eenmalig of Maandelijks betalen!
Makkelijk visueel te beheren
Snelheid optimalisatie
Wil jij voor jouw bedrijf een nieuwe website laten maken?  Laat je vrijblijvend informeren door Raion design.
GRATIS offerte aanvragen
Wij bellen je graag vrijblijvend terug.
Ons advies is altijd gratis!
Stel ons gerust al je vragen, daar zijn we voor!

Laat Je Betoveren Door Onze Magische Websites!

Wil je een nieuwe website laten ontwikkelen of je bestaande website verbeteren? Bij Raion Design leveren wij exclusieve websites waarmee je jouw bedrijf optimaal kunt presenteren op het internet.

Wat maakt ons uniek? Onze klantvriendelijkheid en betrokkenheid gedurende het hele proces, het leveren van unieke websites en een snelle oplevering!

Onze websites worden altijd exclusief en professioneel gemaakt, zonder gebruik te maken van standaard templates. Onze ontwerpers bij Raion Design hebben een sterke passie voor creativiteit en begrijpen als geen ander wat er nodig is om een prachtig eindresultaat te bereiken. We zorgen ervoor dat al onze websites geschikt zijn voor alle apparaten en gemakkelijk te onderhouden zijn. Daarnaast zijn onze websites technisch solide en worden ze geoptimaliseerd voor snelle laadtijden. Dit draagt bij aan een betere vindbaarheid in de Google-zoekmachine.
Offerte aanvragen

Voorkeur om een website per maand te betalen in plaats van in één keer?

Ontdek nu het gemak van websites per maand betalen! Geniet van de vrijheid en flexibiliteit om jouw droomwebsite te realiseren zonder grote eenmalige investeringen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met jouw online avontuur!

Recente klanten

Ontmoet enkele van onze tevreden recente klanten! Bij Raion design streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We zijn er trots op dat we hebben samengewerkt met een diverse groep mensen en organisaties die stuk voor stuk hebben geprofiteerd van onze diensten. Hier zijn enkele van de verhalen van onze tevreden klanten:

Wat kost het om een website te laten maken?

Website laten maken vanaf €699
Bij Raion Design bieden we websites die beginnen bij een prijs van €499. Met deze startprijs kun je profiteren van een op maat gemaakte website die specifiek is afgestemd op jouw behoeften en wensen. Hoewel dit onze instapoptie is, garanderen we nog steeds hoogwaardige kwaliteit en professioneel ontwerp. We streven ernaar om websites te leveren die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn, waardoor jouw bedrijf online goed gepresenteerd wordt.

Het starttarief van €699 omvat de ontwikkeling van een basiswebsite met essentiële functies en functionaliteiten. Naarmate je meer specifieke vereisten hebt of extra functies wilt toevoegen, kan de prijs dienovereenkomstig variëren. We werken nauw met je samen om een duidelijk beeld te krijgen van je wensen en doelen, zodat we een gepersonaliseerde offerte kunnen bieden die past bij jouw budget en vereisten.

Bij Raion Design streven we ernaar om onze diensten toegankelijk te maken voor een breed scala aan budgetten, en we blijven altijd streven naar kwaliteit en klanttevredenheid. Neem contact met ons op om je specifieke project te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.
Neem contact

Veelgestelde vragen over website laten maken

Ons doel is om uw website binnen één week te leveren, op voorwaarde dat alle benodigde materialen beschikbaar zijn. Zodra alle content, afbeeldingen en andere vereiste elementen gereed zijn, kunnen we direct beginnen met het opzetten van uw website. Het is van groot belang dat u alle benodigde materialen klaar heeft staan, zodat we een vlotte en efficiënte lancering kunnen garanderen. Vergeet alstublieft niet om vooraf ook eventuele domeinregistratie en hostinginstellingen te regelen. We kijken ernaar uit om uw website snel operationeel te hebben en wensen u veel succes met uw online aanwezigheid!
Absoluut! Wij geloven in het leveren van een website met een uniek en op maat gemaakt design dat perfect aansluit bij de identiteit en doelen van uw bedrijf. Ons toegewijde team van ontwerpers en ontwikkelaars werkt nauw samen om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Om een werkelijk uniek design te realiseren, nemen we de tijd om uw merk, doelgroep en specifieke vereisten volledig te begrijpen. We stellen u vragen over uw gewenste kleurenschema, typografie, lay-outvoorkeuren en eventuele speciale functies die u wilt integreren. Met deze waardevolle inzichten ontwerpen onze experts een aangepast concept dat naadloos aansluit bij uw visie.

Ons doel is om uw website te laten opvallen en te onderscheiden van andere online platforms. We streven naar een professionele uitstraling die niet alleen uw merkidentiteit weerspiegelt, maar ook een positieve en intuïtieve gebruikerservaring biedt aan uw bezoekers.

Als u op zoek bent naar een uniek design voor uw website, staan wij klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op, zodat we uw specifieke wensen en eisen kunnen bespreken. Samen zorgen we ervoor dat uw online aanwezigheid de concurrentie overstijgt en een blijvende indruk achterlaat op uw bezoekers.
Bij ons ben je aan het juiste adres voor een responsief design voor jouw website. Wij begrijpen namelijk hoe cruciaal het is dat jouw website zich naadloos aanpast aan verschillende schermformaten en apparaten, zoals desktopcomputers, laptops, tablets en mobiele telefoons.

Ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars hecht veel waarde aan het volgen van de nieuwste webstandaarden en best practices op het gebied van responsief design. Het is ons doel om een optimale gebruikerservaring te creëren, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt om jouw website te bekijken.

Met een responsief design wordt de inhoud, lay-out en functionaliteit van jouw website automatisch aangepast aan verschillende schermformaten. Hierdoor kunnen jouw bezoekers moeiteloos door jouw website navigeren, ongeacht of ze een desktopcomputer, laptop, tablet of mobiele telefoon gebruiken.

Onze focus ligt op het bieden van een consistente en gebruiksvriendelijke ervaring voor jouw bezoekers, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken om toegang te krijgen tot jouw website.

Kortom, wij zullen ervoor zorgen dat jouw website een responsief design heeft, zodat je jouw bezoekers op elk apparaat een optimale ervaring kunt bieden. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we dit voor jouw website kunnen realiseren. Samen maken we jouw online aanwezigheid aantrekkelijk en toegankelijk voor iedereen!Bij ons ben je aan het juiste adres voor een responsief design voor jouw website. Wij begrijpen namelijk hoe cruciaal het is dat jouw website zich naadloos aanpast aan verschillende schermformaten en apparaten, zoals desktopcomputers, laptops, tablets en mobiele telefoons.

Ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars hecht veel waarde aan het volgen van de nieuwste webstandaarden en best practices op het gebied van responsief design. Het is ons doel om een optimale gebruikerservaring te creëren, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt om jouw website te bekijken.

Met een responsief design wordt de inhoud, lay-out en functionaliteit van jouw website automatisch aangepast aan verschillende schermformaten. Hierdoor kunnen jouw bezoekers moeiteloos door jouw website navigeren, ongeacht of ze een desktopcomputer, laptop, tablet of mobiele telefoon gebruiken.

Onze focus ligt op het bieden van een consistente en gebruiksvriendelijke ervaring voor jouw bezoekers, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken om toegang te krijgen tot jouw website.

Kortom, wij zullen ervoor zorgen dat jouw website een responsief design heeft, zodat je jouw bezoekers op elk apparaat een optimale ervaring kunt bieden. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we dit voor jouw website kunnen realiseren. Samen maken we jouw online aanwezigheid aantrekkelijk en toegankelijk voor iedereen!
Het belang van websiteonderhoud mag niet onderschat worden. Bij Raion Design zorgen we ervoor dat jouw website optimaal presteert op het gebied van beveiliging, snelheid en relevantie. Ons websiteonderhoud omvat regelmatige updates, optimalisaties en inhoudsupdates, waardoor je kunt genieten van een veiligere, snellere en beter presterende website. Met onze professionele aanpak kun je met een gerust hart vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van je online platform. Laat Raion Design het zware werk voor je doen, zodat jij je kunt focussen op het laten groeien van je online aanwezigheid.
Als je een webwinkel wilt laten maken, ben je bij ons aan het juiste adres! We bieden professionele webwinkelontwikkeling om jouw online winkel tot leven te brengen.

Ons ervaren team van ontwerpers en ontwikkelaars zal nauw met je samenwerken om een webwinkel te creëren die past bij jouw specifieke behoeften en doelen. We zorgen ervoor dat je webwinkel een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp heeft, een soepele navigatie biedt en voorzien is van alle benodigde functionaliteiten om producten te presenteren, bestellingen te verwerken en betalingen veilig te accepteren.

Of je nu een kleine start-up hebt of een gevestigde onderneming runt, we kunnen een webwinkel op maat maken die past bij jouw merkidentiteit en jouw producten of diensten in de schijnwerpers zet. We gebruiken moderne technologieën en e-commerceplatforms om een veilige en betrouwbare winkelervaring te garanderen voor zowel jou als je klanten.

Daarnaast kunnen we je ook ondersteunen bij het integreren van verzendmethoden, het opzetten van voorraadbeheer en het implementeren van marketingtools om je webwinkel te laten groeien.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten wat je nodig hebt voor jouw webwinkel. We staan klaar om een succesvolle online winkel voor je te creëren!
Bij ons kun je rekenen op hosting en domeinregistratie als integraal onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening. We begrijpen hoe cruciaal een betrouwbare hostinginfrastructuur en een doordachte domeinnaam zijn voor het succes van jouw online aanwezigheid.

Met onze hostingdiensten zorgen we ervoor dat jouw website veilig, snel en altijd beschikbaar is voor jouw bezoekers. We bieden diverse hostingpakketten aan die perfect kunnen worden afgestemd op jouw specifieke behoeften, inclusief opslagruimte, bandbreedte en serverconfiguraties.

Naast hosting staan we klaar om de domeinregistratie voor jou te regelen. We begeleiden je bij het kiezen van een geschikte domeinnaam die naadloos aansluit bij jouw merk en doelstellingen. Zodra de domeinnaam is geregistreerd, nemen wij de technische configuratie voor onze rekening, zodat jouw website moeiteloos toegankelijk is via het door jou gekozen domein.

Met onze all-inclusive aanpak kun je gerust achterover leunen, wetende dat jouw hosting en domeinregistratie professioneel en efficiënt worden afgehandeld. Laat ons het zware werk doen, zodat jij je volledig kunt focussen op het laten groeien van jouw online platform.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw hosting- en domeinbehoeften kunnen vervullen en jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten kunnen brengen!

Responsief ontwerp

Zelf te onderhouden 

Gebruiksvriendelijk

Hosting + domein 

Klanten aan het woord

Mkhitar Ghazaryan
Mkhitar Ghazaryan
2023-02-20
Graag wil ik alle nieuwe mensen deze bedrijf aanbevelen. Ik ben sinds paar maandagen bezig met ze en ben zeer tevreden van alles tot nu toe. Groet, Mkhitar
Geovanny Godinez
Geovanny Godinez
2022-08-10
Goede service en altijd oprecht!
Vince Sivan
Vince Sivan
2022-08-04
Professioneel team met duidelijke communicatie en perfect aansluitende webdesign!
Quinten Verf
Quinten Verf
2022-08-04
nog nooit zo goed geholpen bij het maken van een website. Ik vroeg wat ik ongeveer wilde en ze regelde het voor me.
Daan Swart
Daan Swart
2022-08-04
Super bedrijf!

Stichting Leeuw

stichtingleeuw.nl
Raion design steunt Stichting Leeuw bij elke opdracht die wij afronden doneren wij een percentage naar de stichting.  Bovendien hebben wij 2 prachtige leeuwen geadopteerd Cesar & Remy. 

Stichting leeuw is een opvangcentrum met als doel het opvangen van grote katachtigen in nood. Als het mogelijk is , is de opvang tijdelijk en worden de dieren voorbereid op terugkeer naar hun land van herkomst. 

De dieren die opgevangen worden, komen bijvoorbeeld van particulieren of zijn oud-circusdieren. Door nieuwe wet- en regelgeving mogen roofdieren in steeds minder landen optreden. Voor leeuwen en tijgers is daarom vaak geen plaats meer. Hun eigenaren zoeken dan een plek waar ze van een goede oude dag kunnen genieten. Stichting Leeuw is zo’n plek.
Bekijk onze leeuwen

Wij werken o.a voor

Copyright 2023 Raion design
smartphoneearthsmilethumbs-upchevron-down
×

Laten we chatten!
Hoe kunnen we u vandaag helpen?

×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram