Laten we samenwerken

Onderhoud met expertise

Als je ervoor kiest om ons het onderhoud van je website toe te vertrouwen, garanderen we optimale prestaties. Maandelijks ontvang je rapportages over de prestaties, zoekmachineposities, en voeren we beveiligingsscans uit. We zorgen ervoor dat je website up-to-date blijft door maandelijkse updates uit te voeren. Zo kun jij zorgeloos blijven focussen op jouw onderneming

Onderhoud van Raion design 3d icon

Wereldwijde Snelheid, Veiligheid en Service Excellence

We stellen met vertrouwen dat onze geavanceerde cloud-gebaseerde managed hosting als een van de allerbeste in de branche geldt. Als standaardpraktijk voegen we een Content Delivery Network (CDN) toe, wat resulteert in consistente wereldwijde laadsnelheden en een topniveau beveiliging. Bovendien optimaliseren we de website-ervaring voor bezoekers door integratie en fine-tuning van caching. Het is geruststellend om te weten dat essentiële elementen zoals SSL-certificaten bij ons vanzelfsprekend zijn, zonder enige twijfel.

Een brandscan helpt bij het waarborgen van consistentie in het gebruik van het logo op verschillende platforms, wat bijdraagt aan een uniforme merkidentiteit.

Onderhoud & Support nodig? Wij helpen je graag

Onderhoud

hello world!

Stefan Mulder

Creative director

Waarom kiezen voor onderhoud & support?

Onderhoud & support kiezen betekent investeren in de langdurige gezondheid en prestaties van jouw systeem. Het biedt continue updates, beveiligingspatches en technische assistentie, waardoor de stabiliteit en veiligheid van jouw platform gewaarborgd zijn. Met proactieve monitoring kunnen potentiële problemen snel worden geïdentificeerd en verholpen, wat de downtime minimaliseert.

onderhoud en support zorgen ervoor dat je systeem, website of applicatie regelmatig wordt gecontroleerd en bijgewerkt. Dit verhoogt de betrouwbaarheid en beschikbaarheid, waardoor je bedrijf consistent kan opereren zonder onverwachte uitvaltijd.

Regelmatige onderhoudsbeurten omvatten het installeren van beveiligingsupdates en patches. Dit is essentieel om kwetsbaarheden te verminderen en je systemen te beschermen tegen mogelijke bedreigingen.

Met regelmatig onderhoud kunnen potentiële problemen vroegtijdig worden geïdentificeerd en opgelost voordat ze zich tot ernstige problemen ontwikkelen. Dit minimaliseert de impact op je bedrijfsactiviteiten.

Wij werken o.a voor

Bekijk alle klanten >
GGD samenwerkign met Raion design
Erasmus samenwerking met Raion design
rijksoverheid samenwerking met Raion design
OLYMPIC HOTEL
WSBC EUROPE
De nieuwe biblotheek samenwerking met Raion design
Gemeente Amsterdam samenwerking met Raion design
ROC van Flevoland samenwerking met Raion design

Klanten waarderen ons met 

4.9 via Google

Hoor het rechtstreeks van degenen die de transformatie hebben beleefd. Deze dienstverleners namen de reis en zagen hun bedrijven groeien en bloeien dankzij onze unieke aanpak. Lees hun verhalen en ontdek hoe wij ook jouw onderneming kunnen helpen bloeien.
Begin vandaag!
ibo aza
ibo aza
2024-02-06
Binnen een zeer korte periode hebben zij een website voor mij in mekaar gezet. Er werd goed geluisterd naar mijn behoeften en verwachtingen. Het eindresultaat is zelfs boven mijn verwachtingen. Ik zou ze zeker aanraden!!
Mandy van den Hoek
Mandy van den Hoek
2024-01-15
Fijn bedrijf om mee te werken. Denkt mee en gaat door totdat de klant tevreden is 👍🏼
Niels Kloosterman (prodnello)
Niels Kloosterman (prodnello)
2024-01-07
Door stage te lopen bij Raion Design heb ik veel belangrijke zaken geleerd die essentieel zijn voor het bouwen van websites. Ook heb ik hier een vriendschap aan over gehouden door de fantastische werksfeer!
Ashwin Verhoeven
Ashwin Verhoeven
2023-11-28
Ik vond het super fijn hoe jullie me geholpen hebben, ik heb er veel van geleerd en heb er veel van opgestoken!
Trinity V
Trinity V
2023-11-28
Workshop van raion design is heel interessant. Veel geleerd in korte tijd. Zeker aan te raden!
christiano van den top
christiano van den top
2023-11-28
Ze zijn echt professionele designers en weten wat ze zeggen!
luc de jong
luc de jong
2023-11-15
Top bedrijf, zeer nette website!
Sublime events
Sublime events
2023-11-05
Geweldig bedrijf! Ze hebben me echt geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe website voor onze evenementen.
psn winston
psn winston
2023-11-04
De website die Raion design voor me heeft gemaakt, is perfect. Geweldig team, geweldige resultaten!
bdbsj jdjd
bdbsj jdjd
2023-11-04
Raion design heeft een geweldige website voor me gebouwd. Ze begrepen mijn behoeften, leverden snel en zorgden voor een prachtig ontwerp. Ik ben erg blij met hun diensten!
De Steiger 28
1351 AB Almere
Tell : +31681929389
info@raion-design.com
KVK : 70698945
BTWnr : NL858426390B01
Sitemap

Branding

Webdesign

Marketing

Onderhoud

Educatie

Copyright 2017 - 2024 Raion design
chevron-down
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram