Laten we samenwerken
De Community van Morgen

Waar Talent en Innovatie Samenkomen

Ben je klaar om je carrière in IT en vormgeving een boost te geven? Welkom bij de Raion Design Community, waar ambitieuze stagiaires en startende ontwikkelaars samenkomen om te leren, groeien en excelleren. Bij ons vind je niet alleen geavanceerde trainingen en projectervaring, maar ook een netwerk van gelijkgestemden en mentoren die jouw passie delen. Sluit je aan bij onze community en maak de sprong naar een succesvolle toekomst in de dynamische wereld van technologie en design.

Workshops

Kennis delen

Evenementen

Vormgeven aan de Toekomst van Creatief Talent

Raion Design Community is een dynamisch netwerk gericht op stagiaires die we begeleiden bij hun ontwikkeling tot toekomstige ontwikkelaars en ontwerpers. Ons doel is om stagiaires niet alleen te ontwikkelen in hun vakgebied, maar hen ook te helpen bij de transitie naar zelfstandig ondernemerschap. Wij benutten onontgonnen potentieel en vormen het om tot een robuuste basis voor professionele en persoonlijke groei.

Onze community vereist een actieve betrokkenheid en is selectief; om lid te worden moet je een startende ondernemer zijn of een stagiair die bij ons stage heeft gelopen.

50+ Afgestudeerde talenten in verschillende Branches

Software Ontwikkeling
Grafische ontwerpers
App ontwikkelaars

Jouw Sprong Vooruit in IT & Vormgeving

De reis van een stagiair kent zowel hoogtepunten als uitdagingen. Het delen van deze ervaringen met anderen die jouw pad begrijpen is cruciaal, maar niet altijd eenvoudig. Ondanks goede intenties ontbreekt het soms aan de juiste begeleiding om echt een niveau hoger te komen.

Binnen het jaarprogramma van Raion Design Community word je omringd door een diverse groep ambitieuze stagiaires. Hier krijg je de kans om jezelf te overstijgen, ondersteund door de gerichte coaching van Raion Design, die je helpt hoogten te bereiken die je niet voor mogelijk hield. Met ons programma richten we ons op het ontwikkelen van vaardigheden voor de toekomst in IT en Vormgeving, zodat wij studenten optimaal kunnen voorbereiden.

Erkende educatie

ROC van Flevoland samenwerking met Raion design

Zoek je een uitgebreid team van getalenteerde professionals voor een grootschalig project?

Bij ons vind je de expertise en het enthousiasme dat nodig is om je project succesvol te realiseren. Onze community van gespecialiseerde talenten staat klaar om de uitdaging aan te gaan en samen met jou buitengewone resultaten te behalen. Neem contact op en ontdek hoe ons team je kan helpen jouw projectvisie werkelijkheid te maken.
De Steiger 28
1351 AB Almere
Tell : +31681929389
info@raion-design.com
KVK : 70698945
BTWnr : NL858426390B01
Sitemap

Branding

Webdesign

Marketing

Onderhoud

Educatie

Copyright 2017 - 2024 Raion design
graduation-hat
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram