Laten we samenwerken

Ontdek de kracht van jouw merk met onze innovatieve brandscan

We beginnen onze samenwerking met een soort speurtocht naar wat jouw bedrijf zo uniek maakt. We willen alles ontdekken over de identiteit van jouw merk, zodat we het perfect kunnen omschrijven.

Dit helpt ons om een duidelijk beeld van jouw bedrijf te krijgen. Met deze informatie kiezen we onder andere de juiste 'taal' die past bij jouw merk. We geloven dat de mensen die de organisatie runnen, het hart van het bedrijf vormen. Daarom is het logisch dat de uitstraling van het merk een weerspiegeling moet zijn van de mensen die het bedrijf leiden.

Merkstrategie 3d ICON

Bepalen van merkidentiteit

Een sterk merk is als een unieke handtekening voor jouw bedrijf, direct herkenbaar en een kracht waarmee je klanten overtuigt. Wij geloven in het 'waarom' als kern van jouw bedrijf en gaan op een speurtocht om dit te ontdekken, vergelijkbaar met een superheldenverhaal.

Om de echte helden achter jouw bedrijf te begrijpen, praten we met medewerkers één voor één. We gebruiken een Belbin-achtige benadering om verschillende 'teamrollen' te identificeren en inzicht te krijgen in de dynamiek van jouw bedrijf.

Na het begrijpen van het 'waarom' van jouw organisatie, gebruiken we de 12 Archetypen van Carl Jung om deze tastbaar te maken. Deze archetypen helpen ons de karaktereigenschappen van jouw organisatie te beschrijven en streven naar blijvende herkenbaarheid.

Een brandscan helpt bij het waarborgen van consistentie in het gebruik van het logo op verschillende platforms, wat bijdraagt aan een uniforme merkidentiteit.

Doe vandaag nog de brandscan

UI Design

hello world!

Winston

Creative director

Waarom een brandscan?

Een brandscan is cruciaal om de gezondheid en effectiviteit van je merk te evalueren. Het onthult sterke punten, zwakke punten en kansen voor verbetering. Met een brandscan krijg je inzicht in de huidige perceptie van je merk, ontdek je hoe het zich verhoudt tot de concurrentie en identificeer je gebieden voor groei. Kortom, het biedt een waardevol overzicht om gerichte strategieën te ontwikkelen en je merk te versterken.

Een brandscan analyseert verschillende aspecten van je merk, waaronder merkpositionering, visuele identiteit en merkboodschap. Het helpt bij het identificeren van sterke punten die je kunt benutten en zwakke punten die mogelijk moeten worden aangepakt.

Het stelt je in staat om je merk te vergelijken met concurrenten in de markt. Door te begrijpen hoe je merk zich verhoudt tot anderen, kun je strategieën ontwikkelen om je concurrentiepositie te verbeteren.

Een brandscan geeft inzicht in hoe klanten je merk ervaren. Het is belangrijk te weten welke associaties en gevoelens je merk oproept bij je doelgroep. Hiermee kun je je merk afstemmen op de verwachtingen en behoeften van je klanten.

Wij werken o.a voor

Bekijk alle klanten >
GGD samenwerkign met Raion design
Erasmus samenwerking met Raion design
rijksoverheid samenwerking met Raion design
OLYMPIC HOTEL
WSBC EUROPE
De nieuwe biblotheek samenwerking met Raion design
Gemeente Amsterdam samenwerking met Raion design
ROC van Flevoland samenwerking met Raion design

Klanten waarderen ons met 

4.9 via Google

Hoor het rechtstreeks van degenen die de transformatie hebben beleefd. Deze dienstverleners namen de reis en zagen hun bedrijven groeien en bloeien dankzij onze unieke aanpak. Lees hun verhalen en ontdek hoe wij ook jouw onderneming kunnen helpen bloeien.
Begin vandaag!
ibo aza
ibo aza
2024-02-06
Binnen een zeer korte periode hebben zij een website voor mij in mekaar gezet. Er werd goed geluisterd naar mijn behoeften en verwachtingen. Het eindresultaat is zelfs boven mijn verwachtingen. Ik zou ze zeker aanraden!!
Mandy van den Hoek
Mandy van den Hoek
2024-01-15
Fijn bedrijf om mee te werken. Denkt mee en gaat door totdat de klant tevreden is 👍🏼
Niels Kloosterman (prodnello)
Niels Kloosterman (prodnello)
2024-01-07
Door stage te lopen bij Raion Design heb ik veel belangrijke zaken geleerd die essentieel zijn voor het bouwen van websites. Ook heb ik hier een vriendschap aan over gehouden door de fantastische werksfeer!
Ashwin Verhoeven
Ashwin Verhoeven
2023-11-28
Ik vond het super fijn hoe jullie me geholpen hebben, ik heb er veel van geleerd en heb er veel van opgestoken!
Trinity V
Trinity V
2023-11-28
Workshop van raion design is heel interessant. Veel geleerd in korte tijd. Zeker aan te raden!
christiano van den top
christiano van den top
2023-11-28
Ze zijn echt professionele designers en weten wat ze zeggen!
luc de jong
luc de jong
2023-11-15
Top bedrijf, zeer nette website!
Sublime events
Sublime events
2023-11-05
Geweldig bedrijf! Ze hebben me echt geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe website voor onze evenementen.
psn winston
psn winston
2023-11-04
De website die Raion design voor me heeft gemaakt, is perfect. Geweldig team, geweldige resultaten!
bdbsj jdjd
bdbsj jdjd
2023-11-04
Raion design heeft een geweldige website voor me gebouwd. Ze begrepen mijn behoeften, leverden snel en zorgden voor een prachtig ontwerp. Ik ben erg blij met hun diensten!
De Steiger 28
1351 AB Almere
Tell : +31681929389
info@raion-design.com
KVK : 70698945
BTWnr : NL858426390B01
Sitemap

Branding

Webdesign

Marketing

Onderhoud

Educatie

Copyright 2017 - 2024 Raion design
chevron-down
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram