Laten we samenwerken

Jouw ideeën, onze web app expertise

In de digitale wereld van vandaag is het niet meer genoeg om simpelweg online aanwezig te zijn. Het draait allemaal om slimme, intuïtieve en snelle applicaties. Raion Design blinkt uit in het ontwerpen van deze geavanceerde webapplicaties die niet alleen aan de huidige eisen voldoen, maar deze zelfs overtreffen.

We begrijpen dat het niet alleen gaat om aanwezigheid, maar ook om hoe goed iets werkt en hoe gemakkelijk het te begrijpen is. Bij Raion Design richten we ons op het creëren van slimme en intuïtieve webapplicaties. Ze moeten niet alleen hun functie vervullen, maar ook een naadloze en plezierige gebruikerservaring bieden.

Onze benadering is gebaseerd op innovatie en modern design. We tillen de online aanwezigheid van bedrijven naar een hoger niveau door geavanceerde webapplicaties te ontwikkelen die zich onderscheiden in slimheid en gebruiksvriendelijkheid.
Web app ontwikkeling

Optimaliseer Jouw Bedrijfsprocessen

Wij specialiseren ons in het ontwerpen van slimme webapplicaties die afgestemd zijn op diverse sectoren, zoals het onderwijs, de zorg en de bouw en infrastructuur. Onze toepassingen variëren van handige tools waarmee je inzicht krijgt in energieverbruik tot aan geavanceerde tools om online studiegidsen samen te stellen. Met trots realiseren wij online diensten die gebruikers altijd en overal kunnen benaderen, waardoor ze hun taken moeiteloos kunnen uitvoeren en klanten een optimale ervaring met je bedrijf kunnen beleven.
In nauwe samenwerking met onze klanten denken wij graag mee over het ontwikkelen van applicaties die intelligente services bieden. Maatwerk staat hierbij centraal. We creëren op maat gemaakte tools die bedrijfsprocessen ondersteunen of specifieke gegevens ontsluiten. Ons doel is altijd gericht op specifieke rendementen, zoals het verbeteren van efficiëntie, verhogen van omzet of besparen van tijd. Bij ons draait het om het leveren van oplossingen die perfect passen bij de unieke behoeften en doelen van jouw onderneming.

Web apps waar we trots op zijn!

Ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op!

Webapp laten maken

hello world!

Dimitri

Ontwikkelaar

Voorkeur om een web app per maand te betalen in plaats van in één keer?

Ontdek nu het gemak van websites per maand betalen! Geniet van de vrijheid en flexibiliteit om jouw droomwebsite te realiseren zonder grote eenmalige investeringen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met jouw online avontuur!

Wat maakt een webapplicatie de juiste keuze?

Een webapplicatie is de juiste keuze vanwege zijn brede toegankelijkheid via webbrowsers, onafhankelijk van het apparaat of besturingssysteem. Het biedt real-time updates en gemakkelijke toegang tot functies zonder installatie. Met centrale gegevensopslag en eenvoudig onderhoud is een webapplicatie kostenefficiënt en snel schaalbaar.

Een webapplicatie is overal toegankelijk, waardoor je jouw diensten of informatie gemakkelijk beschikbaar maakt voor gebruikers, ongeacht hun locatie.Ook bieden webapplicaties een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor gebruikers snel en efficiënt kunnen navigeren en interageren met de applicatie.

In vergelijking met desktopapplicaties is het ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties vaak kostenefficiënter.

Webapplicaties bieden de mogelijkheid om gedetailleerde analyses en statistieken te verzamelen over het gebruik en de interactie van gebruikers, waardoor je waardevolle inzichten krijgt voor verbeteringen.

Wij werken o.a voor

Bekijk alle klanten >
GGD samenwerkign met Raion design
Erasmus samenwerking met Raion design
rijksoverheid samenwerking met Raion design
OLYMPIC HOTEL
WSBC EUROPE
De nieuwe biblotheek samenwerking met Raion design
Gemeente Amsterdam samenwerking met Raion design
ROC van Flevoland samenwerking met Raion design

Klanten waarderen ons met 

4.9 via Google

Hoor het rechtstreeks van degenen die de transformatie hebben beleefd. Deze dienstverleners namen de reis en zagen hun bedrijven groeien en bloeien dankzij onze unieke aanpak. Lees hun verhalen en ontdek hoe wij ook jouw onderneming kunnen helpen bloeien.
Begin vandaag!
ibo aza
ibo aza
2024-02-06
Binnen een zeer korte periode hebben zij een website voor mij in mekaar gezet. Er werd goed geluisterd naar mijn behoeften en verwachtingen. Het eindresultaat is zelfs boven mijn verwachtingen. Ik zou ze zeker aanraden!!
Mandy van den Hoek
Mandy van den Hoek
2024-01-15
Fijn bedrijf om mee te werken. Denkt mee en gaat door totdat de klant tevreden is 👍🏼
Niels Kloosterman (prodnello)
Niels Kloosterman (prodnello)
2024-01-07
Door stage te lopen bij Raion Design heb ik veel belangrijke zaken geleerd die essentieel zijn voor het bouwen van websites. Ook heb ik hier een vriendschap aan over gehouden door de fantastische werksfeer!
Ashwin Verhoeven
Ashwin Verhoeven
2023-11-28
Ik vond het super fijn hoe jullie me geholpen hebben, ik heb er veel van geleerd en heb er veel van opgestoken!
Trinity V
Trinity V
2023-11-28
Workshop van raion design is heel interessant. Veel geleerd in korte tijd. Zeker aan te raden!
christiano van den top
christiano van den top
2023-11-28
Ze zijn echt professionele designers en weten wat ze zeggen!
luc de jong
luc de jong
2023-11-15
Top bedrijf, zeer nette website!
Sublime events
Sublime events
2023-11-05
Geweldig bedrijf! Ze hebben me echt geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe website voor onze evenementen.
psn winston
psn winston
2023-11-04
De website die Raion design voor me heeft gemaakt, is perfect. Geweldig team, geweldige resultaten!
bdbsj jdjd
bdbsj jdjd
2023-11-04
Raion design heeft een geweldige website voor me gebouwd. Ze begrepen mijn behoeften, leverden snel en zorgden voor een prachtig ontwerp. Ik ben erg blij met hun diensten!
De Steiger 28
1351 AB Almere
Tell : +31681929389
info@raion-design.com
KVK : 70698945
BTWnr : NL858426390B01
Sitemap

Branding

Webdesign

Marketing

Onderhoud

Educatie

Copyright 2017 - 2024 Raion design
chevron-down
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram