Laten we samenwerken

Creëer impact met jouw eigen mobiele app

Overweeg je om een app te laten maken om je digitale doelen te realiseren? Kies voor innovatie en groei, en vertrouw op ons voor de ontwikkeling van jouw mobiele app. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte digitale producten: we creëren, bouwen en zorgen voor hoogwaardige apps die geschikt zijn voor alle platforms. Laten we samen jouw vernieuwende app ontwikkelen.

App ontwikkeling telefoon 3d icon

Op Maat Gemaakte Digitale Oplossingen voor Jouw Unieke Doelen

Elke app is uniek, daarom creëren wij volledig op maat gemaakte oplossingen. Als experts in digitale producten bouwen wij precies wat jij nodig hebt om jouw digitale doelen te bereiken. Van ontwerp tot ontwikkeling en onderhoud, streven wij naar betrouwbare en schaalbare apps waarop je kunt vertrouwen. Dit geldt met name voor organisaties met grote ambities die voorop willen lopen.
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We ontwerpen en ontwikkelen op basis van wat het beste werkt voor jouw gebruikers en organisatie. We bieden logische oplossingen voor zelfs de meest complexe vraagstukken. Of je nu een start-up bent of een gevestigde onderneming, de keuze van de juiste technologie kan een verschil maken. Daarom baseren wij onze aanpak altijd op jouw specifieke zakelijke behoeften.

Apps waar we trots op zijn!

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de ontwikkeling van je app? Neem gerust contact met ons op!

App ontwikkeling

hello world!

Chloe

Grafisch ontwerper

Voorkeur om een app per maand te betalen in plaats van in één keer?

Ontdek nu het gemak van websites per maand betalen! Geniet van de vrijheid en flexibiliteit om jouw droomwebsite te realiseren zonder grote eenmalige investeringen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met jouw online avontuur!

Wat zijn enkele voordelen van een app?

Verbeterde toegankelijkheid en gemak voor gebruikers, directe communicatie en betrokkenheid, verbeterde merkherkenning en loyaliteit, mogelijkheid tot personalisatie en gebruikersinteractie, toegang tot handige functies ongeacht de locatie van de gebruiker.

Een app biedt gebruikers directe toegang tot jouw diensten of informatie, waarbij ze simpelweg op het app-icoon hoeven te klikken. Apps zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waardoor ze intuïtief en gemakkelijk te navigeren zijn voor een optimale gebruikerservaring.

Apps kunnen gebruikmaken van ingebouwde functies van mobiele apparaten, zoals camera's, GPS, en sensoren, wat extra functionaliteit toevoegt aan de app.

Apps bieden een platform voor gerichte marketingactiviteiten, zoals in-app advertenties, loyaliteitsprogramma's en promoties, waardoor je direct met je doelgroep kunt communiceren.

Wij werken o.a voor

Bekijk alle klanten >
GGD samenwerkign met Raion design
Erasmus samenwerking met Raion design
rijksoverheid samenwerking met Raion design
OLYMPIC HOTEL
WSBC EUROPE
De nieuwe biblotheek samenwerking met Raion design
Gemeente Amsterdam samenwerking met Raion design
ROC van Flevoland samenwerking met Raion design

Klanten waarderen ons met 

4.9 via Google

Hoor het rechtstreeks van degenen die de transformatie hebben beleefd. Deze dienstverleners namen de reis en zagen hun bedrijven groeien en bloeien dankzij onze unieke aanpak. Lees hun verhalen en ontdek hoe wij ook jouw onderneming kunnen helpen bloeien.
Begin vandaag!
Somar Mousa
Somar Mousa
23/04/2024
Raion design de beste , snelste betrouwbare service op het gebied van websites opzetten. Echt een aanrader en zeer klantvriendelijk! Groet, PCE Group B .V Amsterdam!
GamesMetRick
GamesMetRick
21/03/2024
Erg leuk en fantastisch bedrijf, snel en effieciënt gewerkt en ben vooral blij met het contact tussen ons
Stéphano van Beek
Stéphano van Beek
21/03/2024
Raion design is fantastisch! Ik had specifieke eisen voor mijn website en ze werden snel en efficiënt afgehandeld. Geweldige service!"
Lisa Wijnands
Lisa Wijnands
21/03/2024
Heel erg blij met het team van Raion Design.
Lucas Franken
Lucas Franken
21/03/2024
het is een heel fijn bedrijf. ze hebben goede klanten service en maken mooie websites.
Floriana Blumenau
Floriana Blumenau
21/03/2024
The best !!!
Alexandra Teunis
Alexandra Teunis
20/03/2024
Het zijn echt toppers ze denken met je mee bieden ook ideeën aan zijn super creatief echt een top bedrijf
Flora Wilhelminah
Flora Wilhelminah
20/03/2024
Op alle aspecten de beste website design bedrijf. Super team & hebben mij en mijn partner enorm goed geholpen met het creëren van een geweldige website. Echt kwaliteit 🤩!
De Steiger 28
1351 AB Almere
Tell : +31681929389
info@raion-design.com
KVK : 70698945
BTWnr : NL858426390B01
Sitemap

Branding

Webdesign

Marketing

Onderhoud

Educatie

Copyright 2017 - 2024 Raion design
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram