26 september 2023

Het Belang van Upgraden van PHP 7.4 naar PHP 8.x

Ontvang je ook voortdurend vervelende e-mails die je aansporen om je PHP-versie van 7.4 naar 8.x te upgraden? Dit is geen grap, maar eerder een serieuze zaak die je aandacht verdient.

Wat is PHP en Waarom is het Belangrijk?

PHP is een populaire programmeertaal die wordt gebruikt voor het ontwikkelen van dynamische websites en webtoepassingen. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met content management systemen (CMS) zoals WordPress, Drupal en Joomla. Elke nieuwe versie van PHP brengt verbeteringen in prestaties, beveiliging en functies met zich mee.

De Noodzaak van Upgraden naar PHP 8.x

 1. Beveiliging: Oudere PHP-versies, zoals PHP 7.4, ontvangen mogelijk niet langer beveiligingsupdates. Het gebruik van verouderde software kan je website kwetsbaar maken voor beveiligingslekken.
 2. Prestaties: PHP 8.x biedt aanzienlijke prestatieverbeteringen ten opzichte van eerdere versies. Je website kan sneller en efficiënter werken met de nieuwste PHP-versie.
 3. Functies: Nieuwere PHP-versies introduceren nieuwe functies en syntaxisverbeteringen. Ontwikkelaars kunnen deze gebruiken om betere en modernere webtoepassingen te bouwen.
 4. Ondersteuning: Ondersteuning voor oudere PHP-versies zal in de loop van de tijd verminderen. Door te upgraden naar PHP 8.x blijf je in lijn met de laatste ontwikkelingen en community-ondersteuning.

Hoe te Upgraden

Het upgraden van PHP kan variëren, afhankelijk van je hostingomgeving en website. Hier zijn de algemene stappen:

 1. Controleer Compatibiliteit: Zorg ervoor dat je website en eventuele plug-ins of thema’s compatibel zijn met PHP 8.x.
 2. Maak een Back-up: Maak een volledige back-up van je website en database voordat je begint.
 3. Contacteer je Hostingprovider: Neem contact op met je hostingprovider voor begeleiding bij het upgradeproces.
 4. Test op een Staging-omgeving: Voer eerst tests uit op een staging-omgeving om eventuele problemen op te sporen voordat je live gaat.
 5. Upgrade PHP: Vraag je hostingprovider om de PHP-versie voor je site bij te werken naar PHP 8.x.
 6. Los Problemen op: Identificeer en los eventuele compatibiliteitsproblemen op na de upgrade.
 7. Monitor en Onderhoud: Blijf je website monitoren en zorg ervoor dat alles soepel blijft werken.

Als je website geen ondersteuning biedt voor PHP 8.x, neem dan contact op met Raion Design. Ze kunnen je helpen bij het vinden van een geschikte oplossing om je website veilig en efficiënt te laten draaien met de nieuwste PHP-versie.

Het upgraden van PHP kan een investering in tijd en moeite zijn, maar het is van cruciaal belang om de beveiliging en prestaties van je website te waarborgen. Neem deze e-mails serieus en neem stappen om je PHP-versie bij te werken naar de nieuwste 8.x-reeks. Je website zal er wel bij varen.

Zin in GRATIS Adviesgesprek?

Onze Partners

Stichting Leeuw

stichtingleeuw.nl
Raion design steunt Stichting Leeuw bij elke opdracht die wij afronden doneren wij een percentage naar de stichting.  Bovendien hebben wij 2 prachtige leeuwen geadopteerd Cesar & Remy. 

Stichting leeuw is een opvangcentrum met als doel het opvangen van grote katachtigen in nood. Als het mogelijk is , is de opvang tijdelijk en worden de dieren voorbereid op terugkeer naar hun land van herkomst. 

De dieren die opgevangen worden, komen bijvoorbeeld van particulieren of zijn oud-circusdieren. Door nieuwe wet- en regelgeving mogen roofdieren in steeds minder landen optreden. Voor leeuwen en tijgers is daarom vaak geen plaats meer. Hun eigenaren zoeken dan een plek waar ze van een goede oude dag kunnen genieten. Stichting Leeuw is zo’n plek.
Bekijk onze leeuwen
Copyright 2023 Raion design
menu
×

Laten we chatten!
Hoe kunnen we u vandaag helpen?

×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram